Wij zijn Patrick Rombaut, orthomoleculair therapeut en Véronique Sennesael, opruimcoach, uit Waasmunster.

In 2016 werden wij een koppel en vormden een nieuw samengesteld gezin met onze 5 kinderen.  Het werd meteen duidelijk waarom wij bij elkaar waren gezet: wij moesten op zoek gaan naar een andere manier van leven, wonen en eten om uit de ratrace te stappen waar we in zaten.

Wij wilden al langer vertragen én toch een productiever leven krijgen en dit op een zeer natuurlijke manier. Wij gingen in een chalet in een bos wonen en stapten af van vele conventionele opvattingen over hoe je je leven en je gezondheid dient te organiseren. Wij staan bekend als "het koppel dat zichzelf heruitvond" en vandaar dat wij kozen voor  de titel in ons logo: "natuurlijk eten, natuurlijk leven".

 

Wat is Natural FLow?

Het is het levensproject van twee mensen die vanalles hebben meegemaakt en gezocht en gezocht hebben naar iets anders en nu een nieuw evenwicht hebben gevonden. Wij leven volgens onze eigen 'Natural Flow' manier en willen die ook aan anderen meegeven. 

 

Waarom hebben wij ons zo ingespannen?

Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige veranderingen in onze maatschappij van nu straks grote uitdagingen met zich zullen meebrengen. Dat er van de burger veel meer zelfredzaamheid en ondernemingszin zal gevraagd worden. Wij hebben zelf ervaren dat je dit het best kan bereiken door zelf je gezondheid te boosten en door in een natuurlijke en evenwichtige omgeving te wonen en te werken. Wij willen particulieren, ondernemers  en bedrijven handvaten aanreiken om het heft in eigen handen te nemen door (terug) met de eigen natuurlijke flow te connecteren. Dit brengt als vanzelf een gelukkig en voldaan gevoel in het leven.

 

Het is onze missie om mensen terug in verbinding te brengen met de kracht van de natuur en met hun eigen levenskracht. Dit door een eenvoudige maar zeer krachtige levenswijze voor te gaan om effectief méér uit het leven te halen, optimistischer te zijn, meer vrije tijd over te houden én meer te verdienen.

 

 

EEN E-BOOK MET DE PERSOONLIJKE GETUIGENISSEN VAN PATRICK EN VERONIQUE OVER HUN ZOEKTOCHT EN DE UITWEG DIE ZE VONDEN/ DOWNLOAD HET HIER!

 

E Book Natural Flow
PDF – 839,0 KB 124 downloads