Hoe orthomoleculair voedingsadvies en feng shui tips onze klanten helpen bij het zetten van nieuwe stappen in hun leven:

 

Transformatie brengt Karina dichter bij haar doelen:

Karina volgt geregeld Patrick zijn adviezen op. Ze nam reeds deel aan ons herbronningsweekend en laat zich orthomoleculair begeleiden door Patrick. Ze neemt extra supplementen bij die Patrick haar voorschrijft om vooral stressvolle transformatieperiodes aan te kunnen. Ze is blij met de kookadviezen en test alles thuis uit. Op de foto zie je het verslag dat Karina meekrijgt naar huis na een consultatie bij Patrick. Het is een leiddraad waar ze steeds opnieuw kan op terugvallen. Bij de opvolging namen we deze foto's. karina was 5 kg afgevallen en voelde zich stukken beter in haar vel. 

 

 

Karina deed ook beroep op een feng shui analyse bij Véronique en liet zich helpen om de positie van haar bureau te optimaliseren zodat de energie beter kan stromen. Deze betere positionering van het bureau, met het aangezicht gericht naar de deur (directeurspositie) symboliseert een betere positionering in het leven en in de job. Er werd ook gezorgd voor een evenwichtige verdeling van de 5 elementen (water, aarde, vuur, lucht en metaal) bij de gekozen materialen. Later kwamen er ook nog enkele grote planten bij om de straling van telefoon, pc en printer te neutraliseren.

 

In een opvolgsessie pakte Karina ook haar kasten aan. De inhoud van de kasten is in feng shui gelinkt aan de inhoud van de darmen. Er was veel opruimwerk te doen maar het bracht Karina ongelooflijke inzichten waardoor ze oude overtuigingen en patronen die haar groei nog belemmerden, kon loshakken.

 

Doordat wij ook een schildersbedrijf hebben waar feng shui en ecologisch verfwerk centraal staan, deed karina bij de verhuis naar deze woning ook beroep op ons. Véronique hielp mee met de juiste kleurkeuzes en gaf adviezen over de plaatsing van de meubelen. Dit door een reading te doen doorheen de woning die aan Karina nieuwe inzichten gaf. Karina laadde de kasten in de keuken in met een handig post it systeem en hanteerde goede feng shui regels. Dit huis bracht Karina op een volgend pad van persoonlijke ontwikkeling om oude zaken te verwerken en nieuwe deuren te kunnen openen in haar leven.

 

Marleen verhuist en opent nieuwe mogelijkheden voor haar massage praktijk:

Marleen verhuisde twee jaar terug naar een nieuwbouw appartement in Gent. Ze volgde een traject bij ons waar ze onze voedings-en feng shui regels integreerde in haar dagelijks leven. Marleen is Ayurvedische massage therapeute. Véronique begeleidde haar kleurkeuzes vertrekkend van een kussen in haar zetel en trok de 'gouden' tinten door in het schilderwerk van alle kamers. Ze hielp mee met het bepalen van de algemene feng shui energie in het appartement omdat dit het succes van Marleen haar praktijk mee zou bepalen. Marleen haar unieke energie werd enorm gedragen en versterkt door onze inzichten en ingrepen qua lifestyle en sfeer in dit nieuwe huis. We duwden haar door haar angsten en twijfels. Het was een mooi proces.

 

 

Véronique werkte mee aan de styling van Marleen voor de gelegenheid van de 'opening' van haar praktijk. Marleen werd met de styling in haar vrouwelijke kracht gezet.

 

 

 

De plechtige opening van Marleen haar huis en praktijk ging gepaard met een heel mooi Ayurvedisch ritueel waarin ook plaats was voor de keto voeding, door Patrick verzorgd. Er was een buffet met de keto taarten van Uncle Patrick, Patrick zijn eigen food concept, waar alle genodigden gretig van proefden.