Voedingscoach zorgt voor een nieuwe dimensie
Voeding: meer dan eten alleen

Een voedingscoach te Waasmunster kan u helpen bij diverse trajecten. Vaak hangen uw voeding en uw voedingspatroon samen met uw algemene levensstijl. Hoe meer u op uw voeding let en deze omzet naar het innemen van gezonde voeding, hoe beter u zich zult voelen in uw vel.

Aanbod

Rombaut en Sennesael zorgen als ervaren voedingscoaches in Waasmunster voor een begeleiding van A tot Z. Na een kennismakend intakegesprek gaat men over tot het opstellen van een begeleidingstraject. Dit kan zowel op vlak van voeding als op vlak van interieurinrichting of coaching zijn. Omdat elke persoon anders is, zorgt men steeds voor advies op maat.

Bedrijven

Niet enkel particulieren, maar ook bedrijven doen meer en meer beroep op de diensten van een coach. Dit kan door middel van een workshop voor de werknemers zijn, maar het kan ook perfect een algemeen traject zijn waarbij het bedrijf volledig geanalyseerd wordt op vlak van inrichting, stijl, kleur, interieur,… Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk bewezen dat de omgeving waarin u moet werken, een zeer grote invloed heeft op de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. Dit aanpakken zorgt bijgevolg voor een betere werksfeer en gelukkigere werknemers. Vragen of interesse? Bel of mail gerust voor meer info.

Geluk start in de darmen

geluk start in de woning!

Tel.: 03 500 03 2303 500 03 23

Natural Flow

Maretak 501
9250 Waasmunster

T: 03 500 03 2303 500 03 23

BTW BE 0645.636.453

Heeft u een vraag?

Contact