Lifestyle coaching door Rombaut en Sennesael regio Waasmunster
Follow the natural flow

De lifestyle coaching van Patrick Rombaut en Véronique Sennesael te Waasmuster zijn gebaseerd op voedings- en opruimingsadviezen. Elk traject start met een intake, waarna advies en een product op maat wordt aangeboden.

Aan huis of in uw bedrijf

Zowel bedrijven als particuliere personen kunnen een beroep doen op de diensten van Véronique en Patrick. Het intakegesprek en de uiteindelijke trajecten worden aan huis of op het bedrijf uitgevoerd, afhankelijk van de wensen van de klant.

Energie

De ondersteuning baseert zich vooral op lichamelijke en geestelijke energie. Er wordt gericht voedingsadvies aangeboden, eventueel aangevuld met supplementen om op die manier een totaal nieuwe levensvisie te creëren. De leefwijze wordt geanalyseerd zodat elk traject volledig maatwerk omvat.

Contact

Neem gerust contact op voor meer info betreffende de lifestyle coaching te Waasmunster die Rombaut en Sennesael u bieden. U zult zich als herboren voelen en elke dag tonnen meer energie hebben zodat uw leven er binnenkort totaal anders zal uitzien. Vermoeidheid, gebrek aan energie en het niet goed voelen in uw vel zullen binnenkort begrippen zijn die u van uw dagelijkse gevoelstoestand kunt schrappen.

Geluk start in de darmen

geluk start in de woning!

Tel.: 03 500 03 2303 500 03 23

Natural Flow

Maretak 501
9250 Waasmunster

T: 03 500 03 2303 500 03 23

BTW BE 0645.636.453

Heeft u een vraag?

Contact